بروزرسانی : يکشنبه 22 آبان 1390    نويسنده : تیام   

طرز تهیه کیک کاکائو

كيك كاكائويي (آشپزي رنگين )

كيك كاكائويي (آشپزي رنگين )

 

مواد لازم

۱ ـ آرد مخصوص کیک  یک و یک چهارم لیوان   (۱ و  ۴  )

۲ ـ پودر کاکائو  نیم لیوان  ( ۲ /۱  )

۳ ـ بکینگ پودر  ۱ قاشق چایخوری

۴ ـ نمک نصف قاشق چایخوری

۵ ـ کره  ۶۰ گرم

۶ ـ شکر یک و نیم لیوان

۷ ـ تخم مرغ درشت ۳ عدد

۸ ـ خامه ۱ لیوان

۹ ـ وانیل نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

مرحله ۱  : آرد سفید + پودر کاکائو +بکینگ پودر + نمک + وانیل را خوب با هم مخلوط کنید

مرحله ۲ : کره را با میکسر هم بزنید بعد شکر اضافه کنید و به همزدن را ادامه دهید وقتی ترکیب یکنواختی شد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و در این فاصله با میکسر هم بزنید ۳ الی ۴ دقیقه هم بزنید سپس نیمی از خامه را اضافه کنید و هم بزنید و خوب که مخلوط شد بقیه خامه را اضافه کنید و ۲ دقیقه هم بزنید و در آخر مواد مرحله ۱ را هم اضافه کنید و هم بزنید تا كيك پس از پخت اسفنجي و سبك شود . بدنه قالب کیک را چرب کرده و ترکیب یکنواخت به دست آمده را در قالب کیک ریخته  وبه مدت ۱ ساعت روی پنچره وسط فر با درجه حرارت    ۱۸۰ سانتی گراد بگذارید . وتا پايان پخت درفررا باز نكنيد.

 

 مراحل تهيه كيك كاكائويي

 

كيك كاكائويي (آشپزي رنگين )

تركيب مرحله ۱

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

كيك كاكائويي (آشپزي رنگين )

كره + شكر

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

كيك كاكائويي (آشپزي رنگين )

كره + شكر + تخم مرغ

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

 كيك كاكائويي (آشپزي رنگين )

كره + شكر + تخم مرغ + خامه  ( تركيب مرجله ۲ )

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

كيك كاكائويي (آشپزي رنگين )

كره + شكر + تخم مرغ + خامه ( تركيب مرحله ۲ ) + تركيب مرحله ۱

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

كيك كاكائويي (آشپزي رنگين )

تصوير آخرين مرجله