بروزرسانی : پنج شنبه 24 شهريور 1390    نويسنده : تیام   

طرز تهیه ژله هلو

زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
دسر
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
پاییز

مواد اولیه

ژله هلو ...................... یک بسته
کنسرو هلو ................ یک عدد

گام ۱

ژله هلو را با یک لیوان آب جوش حل کرده و به جای آب سرد از مایع درون کنسرو هلو استفاده کنید.

گام ۲

هلو کنسرو شده را چنانچه خرد شده است که هیچ، اگر خرد نشده مطابق شکل خرد کنید

گام ۳

هلوها را درون ظرف بچینید.

گام ۴

طوری که تمام کف ظرف را بپوشاند.

گام ۵

سپس با کمک ملاقه روی آن مقداری ژله هلو ریخته، طوری که روی هلوها را بپوشاند، سپس آن را در یخچال گذاشته تا سفت شود. بقیه ژله را کناری گذاشته هرازگاهی هم بزنید تا سفت نشود.

گام ۶

خب در این مرحله ژله را از یخچال بیرون بیاورید. (اینکه تمام ژله را در یک مرحله در ظرف نمیریزیم به این دلیل است که در آن صورت هلوها در سطح ژله می آیند و هنگامی که شما ظرف را بر می گردانید هلو ها دیده نمی شوند).

گام ۷

خب در این مرحله بقیه ژله را روی ژله قبلی ریخته و دوباره در یخچال بگذارید تا سفت شود.

گام ۸

بعد از اینکه ژله سفت شد، ژله را از یخچال بیرون آورده،‌ ظرف را حدود